Detinguts in fraganti quatre homes que robaven la càrrega d'un camió a l'AP7 a Aiguaviva

Els lladres pretenien carregar el botí en un camió petit que també consta com a sostret

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes acusats de robatori amb força a l'interior de vehicle i també acusats de furt i ús de vehicle. Els detinguts, que no tenen antecedents, són Ionel D., de 43 anys, nacionalitat romanesa i veí Girona; Valentin D., de 37 anys, nacionalitat romanesa i veí de Girona; Marouane L., de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramanet i Hicham E. B., de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Barcelona.

Les detencions es van fer durant un control que, precisament, té l'objectiu de prevenir robatoris a l'autopista. Eren cap a dos quatre de quatre de la matinada de diumenge quan agents dels Mossos van entrar a l'àrea de descans situada al terme municipal d'Aiguaviva i van veure un camió petit amb les portes obertes molt a prop de la part posterior d'un remolc de tràiler. En aquell moment, van observar com quatre persones sortien corrents de dins dels remolcs en adonar-se de la presència policial.

En el mateix moment un turisme de color negre, que estava estacionat molt a prop dels camions, es va dirigir cap a la sortida de l'àrea de descans amb els llums apagats amb la intenció de fugir dissimuladament. Una patrulla dels mossos, però, va ser més ràpida i va interceptar el vehicle.

Mentrestant dos mossos corrien bosc a través per tal d'aturar les quatre persones que havien saltat de dins del remolc. Finalment però només van poder aturar i identificar dos dels lladres.

Els agents van comprovar que el camió petit que estava darrera del remolc del tràiler constava com a robat i que l'objectiu dels lladres era fer-lo servir per transportar el botí. El camió on pretenien robar duia roba de marca i d'altres productes.

Per tots aquests motius, els policies van detenir les quatre persones (dues del vehicle negre i dues de les que havien fugit pel bosc) per un delicte de robatori amb força i per robatori i furt d'ús de vehicle. La investigació no es dóna per tancada a l'espera de poder localitzar i detenir els altres dos homes que van fugir camp a través.