Programen una jornada de teatre i micro obert solidari al Yeah de Girona

L'objectiu és recollir joguines pels infants vulnerables

El local Yeah de Girona acollirà el proper 26 de desembre un projecte cultural familiar sota el nom de Micro_Girona amb l'objectiu de recollir joguines pels infants vulnerables.

El projecte engloba una peça teatral titulada “Narices” estrenada el passat octubre a Micro Teatro Madrid i posteriorment es donarà torn a un espai de Micro obert, on tothom podrà participar, ja sigui llegint poesia, interpretant monòlegs o bé tocant peces musicals.

Narices és una peça escènica que explica les aventures de Sabana, una nena que ha de recuperar les parts de la cara entre els diferents llibres de la seva habitació. Els objectius de la representació és el foment de la lectura, la imaginació i la creativitat.

Pel que fa als participants del Micro obert hauran de comunicar prèviament la seva actuació. El projecte, que compta amb la col·laboració de Creu Roja Girona, també servirà per a recollir les joguines el mateix dia. Aquestes han d'estar adreçades a nens de 0 a 12 anys i han de ser noves. Es recomanen joguines lúdiques i educatives (llibres, contes, trencaclosques, jocs de taula, material escolar, etc) i no s'acceptaran joguines bèl·liques, sexistes ni que utilitzin bateries o piles per a funcionar.

Micro_Girona se celebrarà de dos quarts de dotze del migdia fins a dos quarts de dues de la tarda.