Detingudes dues dones per amenaçar de mort una mestra i la directora d’una escola

Mare i àvia d'un alumne es van dirigir al centre i van amenaçar de mort a les docents

El passat divendres, els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van saber que al voltant de dos quarts d'onze una dona s’havia presentat al CEIP Sant Jordi de Maçanet i havia exigit de males maneres parlar amb la directora del centre sobre el seu nét de 6 anys.
 
La mestre, tutora del menor, va atendre l’àvia, que va escridassar i intimidar la docent de tal forma que els crits van alertar a la directora i al cap d’estudis, que van adreçar-se al despatx per veure què passava. La directora va intentar fer de mediadora per solucionar el conflicte, però la dona encara es va exaltar més i va incrementar els crits.
 
Mentre la directora acompanyava la dona a la sortida de l’escola, va arribar la mare del nen, que també va intimidar i amenaçar de mort la mestra i la directora de l’escola. Les dues familiars es van mostrar en tot moment molt agressives i les professionals de l’educació es van veure intimidades amb molta intensitat, arribant a patir en algun moment per la seva integritat física.
 
Davant d’aquests fets, els mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van localitzar les dues dones i el mateix dia 23 de setembre al vespre les van detenir.
 
De les detingudes, que tenen antecedents, Rosa Maria M.L., va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Per la seva banda, Eva L.Q., va ser citada per comparèixer davant l’autoritat judicial quan aquesta ho requereixi.