Detenen un home per furtar en dos supermercats de Les Preses

El lladre tenia una ordre d'arrest pendent

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un home, de 26 anys i de nacionalitat romanesa, a Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) per furtar en dos supermercats de Les Preses. El detingut, a més, tenia una ordre judicial d'arrest pendent per un altre robatori a l'Hospitalet de Llobregat.
Els fets es remunten al mateix dijous quan una patrulla de la policia feia un control a la rotonda de la C-152 va veure un turisme que duia la ITV caducada i el va aturar. En identificar el conductor, van veure que li constava un requeriment judicial de detenció per un delicte contra el patrimoni. Al maleter, hi van localitzar una gran quantitat de productes d'alimentació i de neteja. Entre ells, 80 caixes de 10 càpsules de cafè; quatre ampolles de whisky; cinc de cava; cinc caixes amb sis ampolles de licor; 61 pots de desodorant de diferents marques i 14 torrons, entre d'altres.
 
L'home ni va donar cap resposta coherent sobre el seu origen i, quan els agents el van escorcollar, li van trobar a sobre un aparell per desactivar alarmes de productes. També van veure que sota els pantalons, duia una peça de roba tipus 'coulotte' de ciclista per poder ocultar els objectes que robava.

Els Mossos el van detenir pel l'ordre d'arrest que tenia pendent i, posteriorment, van esbrinar que els objectes els havia furta en dos supermercats de les Preses. Per això, també se li imputa un delicte de furt.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.