Un home n'apunta un altre amb una pistola per un afer sentimental i fuig abans que arribi la policia

Els Mossos d'Esquadra han localitzat l'agressor però no han trobat l'arma

Segons explicava un veí de Camallera els fets haurien passat en un carrer proper a l'estació de tren, situada al centre de la vila. Com que es tracta d'un poble força petit la història ha circulat ràpidament i cadascú en feia una versió diferent ja que ningú sabia amb certesa el que havia passat. Això si tothom es preguntava que hi feien 'tantes' patrulles dels Mossos d'Esquadra recorren els carrers de la localitat. Tot i això, també hi havia forces veïns que no havien escoltat absolutament res.

El que si que apunten diversos veïns és que la parella, procedent de l'Europa de l'est, ja porta anys vivint a Camallera i feia temps que s'havien separat. A més, els veïns destaquen que les baralles entre ambdós eren constants per qüestio de gelos. Per això, tot apunta que l'agressor hauria anat a buscar a la seva exparella que aquest diumenge al matí es trobava a casa d'un amic. Una vegada allà, els sospitós hauria trucat a la porta i hauria intentat agredir a l'amic de l'exdona sense èxit i l'hauria apuntat amb una arma de foc. L'agredit hauria pogut tancar la porta a temps abans que l'agressor entrés al domicili i seguidament hauria trucat als Mossos d'Esquadra.

Diversos agents dels Mossos s'han apropat a la localitat de Camallera i han buscat el sospitós que havia fugit amb l'arma. En trobar-lo i identificar-lo l'han escorcollat i no han trobat ni rastre de la pistola. Alguns veïns explicaven que podria ser que l'arma de foc no fos de veritat i fos de juguet. Tot i això, aquest fet no s'ha pogut comprovar perquè no s'ha trobat la pistola per enlloc.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat que la baralla s'ha produït per un afer sentimental i han destacat que de moment l'agredit no ha presentat cap denúncia tot i que en un principi havia afirmat que ho faria.