Centenars de persones acompanyen els Marrecs en l'encesa de llums a l'Espai Gironès

També va participar el grup Acústic5

Centenars de persones van estar presents divendres a la tradicional encesa de llums a L’Espai Gironès, que ha donat el tret de sortida a la temporada nadalenca, i que aquest any ha estat més espectacular que mai, amb una actuació dels Marrecs de Salt, que van aixecar dos pilars de 4 al costat de l’arbre de Nadal, una cercavila i una actuació del grup Acústic5, que va participar a la darrera edició del programa “Oh Happy Day” de TV3.

L’any passat els Marrecs ja van ser presents a l’encesa de llums de l’Espai amb l’aixecament d’un pilar de 4 i aquest any han repetit la seva presència, amb dos pilars. El públic va seguir amb gran entusiasme l’acte d’encesa de llums.

A partir d’ara les instal·lacions de l’Espai Gironès llueixen la decoració de Nadal que il·lumina tots els racons del Centre Comercial. Els últims anys l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars. L’any passat es va comptar amb l’actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola, que també havia participar en el programa Oh Happy Day.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant d’oci i de compromís amb el territori, així com transmetre valors culturals.