Dos restaurants gironins perden la seva estrella Michelin

El Celler de Can Roca manté les tres que ja tenia

El teatre Lope de Vega de Sevilla ha acollit aquesta nit la gala d'entrega de les estrelles Michelin del 2020 on dos establiments gironins han perdut l'estrella que ostentaven. Aquests són el restaurant Els Brancs de Roses (Alt Empordà) i el Terra de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

Precisament aquest últim, ubicat a l'hotel Alàbriga i que regenta Paco Pérez, havia obtingut el guardó l'any passat que avui ha perdut i tampoc ha tingut fortuna enguany a l'hora d'obtenir la tercera estrella en el seu restaurant Miramar de Llançà (Alt Empordà) quedant-se novament a les portes amb dues distincions. De la mateixa manera, Les Cols d'Olot (Garrotxa), també ha repetit dues estrelles Michelin. Al seu torn, El Celler de Can Roca de Girona, ha obtingut novament les tres estrelles igualat només a Catalunya per l'ABaC de Barcelona propietat de Jordi Cruz.

Pel que fa als restaurants gironins amb una estrella Michelin que repeteixen aquests son Castell de Peralada, Ca l'Arpa de Banyoles, Les Magnòlies d'Arbúcies, Empòrium de Castelló d'Empúries, Bo.Tic de Corçà, Casamar de Llafranc, Els Tinars de Llagostera, La Cuina de Can Simon a Tossa de MarLa Fonda Xesc a Gombrèn, La Massana de Girona i Ca l'Enric de la Vall de Bianya.