Misako i Tiffosi obren botiga a l'Espai Gironès

Afflelou i la Sirena han fet reformes

Dues noves marques comercials del sector de la moda i dels complements han decidit apostar per l’Espai Gironès i s’han incorporat a la seva oferta comercial.  Es tracta de Misako , marca pionera en el sector de les bosses i complements, que  fa dues setmanes va obrir un nou establiment al centre comercial mentre que uns dies abans ho va fer Tiffosi, especialitzada en moda denim, un tipus de roba resistent que està feta principalment de cotó i amb la qual es fabriquen els pantalons texans.

Misako va obrir la seva primera botiga física l’any 1998 a Barcelona i actualment compta amb més de 200 botigues a Espanya, Portugal i França i segueix ampliant el seu mercat tot Europa. El nou establiment de Tiffosi a l’Espai Gironès és el primer que la companyia portuguesa obre a l’àrea urbana de Girona.

Per altra banda, les últimes setmanes diverses marques han fet importants inversions en els establiments que tenen a l’Espai Gironès. És el cas d’Immotion (de monocicles, bicicletes i patinets elèctrics entre altres),i Eurekakids (especialitzada en jocs educatius) que han renovat els seus locals apostant per estructures més modernes i diàfanes, enfocades a donar un millor servei als clients. La firma de productes congelats La Sirena i l’òptica Afflelou, també han fet reformes i han canviat la seva ubicació en el Centre Comercial. Afflelou està situat ara a la Plaça del Foc i La Sirena a l’entrada que dona al carrer del Pla de Salt.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació de noves marques al Centre Comercial "estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Misako i Tiffosi i per les renovacions d’establiments impulsades recentment que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l’Espai Gironès de marques de referència.  Això  ens aporta un valor afegit i permet que el  Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta així com millorar l’actual”, ha assegurat.