Vichy Catalán vol comprar Cacaolat amb el suport de la família fundadora de la marca de batuts

L'oferta contempla "el manteniment dels centres productius, logístics i comercials de la companyia"

Dijous Damm i Cobega va fer pública la seva oferta de 100 milions per comprar Cacaolat, i aquest divendres ha estat el torn de Vichy Catalan. En total, són quatre els grups empresarials que han manifestat interès per adquirir la unitat productiva i la marca Cacaolat. Aquest grups són, a més del fons Victory Corporate on s'integra l'oferta de Cobega i Damm, el grup Vichy Catalán, la Corporació Asturiana Peña Santa que fabrica Llet Asturiana i la firma Roures Reenginnering, on hi ha diferents exdirectius de la marca de batuts.

Renart s'ha mostrat convençut que el pla de negoci de Vichy per a Cacaolat "és el millor" i ha assegurat que "som els únics que podem garantir els llocs de treball, la inversió industrial i la viabilitat de l'empresa". "Si la nostra oferta resulta escollida l'empresa es beneficiarà de la dilatada experiència de gestió empresarial de Vichy Catalán", ha afirmat Renart, que assenyala que Vichy pot aportar "valor afegit i sentit comú per optimitzar el funcionament dels centres productius i logístics de Cacaolat i tota la seva xarxa de distribució i comercialització".

El contingut de l'oferta de Vichy es farà pública dilluns a partir de les 12 del migdia quan el magistrat que porta el cas obri els sobres de les ofertes presentades per les empreses que opten a la compra de Cacaolat. 

La família fundadora de Cacaolat, entre els suports

Segons ha informat Vichy a través d'un comunicat, la seva oferta compta amb el suport de Josep Viader, de la família fundadora de Cacaolat, i de 250 entitats relacionades amb el món de la gastronomia i la salut entre els quals destaquen la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), Eurotoques, l'Institut Català de la Cuina, El Corte Inglés, el grup Serhs i les associacions de ramaders de Catalunya, Aragó i Navarra.