El futur de la base de Ryanair a Girona encara està per definir

Es podria mantenir oberta si s'acomiaden tots els treballadors de Canàries

Ryanair continua sense definir el futur de la base de Girona en el marc dels moviments per reduir bases al conjunt de l'Estat. Així ho han assegurat els sindicats després d'una nova reunió amb la direcció de la companyia aèria que no ha servit per arribar a acord.
En el cas concret de la base gironina, els representants de l'empresa han dit als sindicat que depèn del departament comercial mantenir-la oberta, "però que ajudaria que se signés l'acomiadament de tots els treballadors de les bases de Canàries". USO, Sitcpla i Sepla han denunciat que, pel que fa als acomiadaments previstos, l'única oferta de l'empresa és la que dicta la llei, és a dir, 20 dies de sou d'indemnització per any treballat.
 
Els tres sindicats també han explicat que l'empresa manté que no hi ha vacants a Espanya, i que si hi ha trasllats de treballadors ha de ser cap a l'estranger. Per això ofereixen com a compensació al treballador un bitllet al destí a Ryanair i dues maletes facturades gratis.

Finalment, els sindicats afirmen que l'empresa els ha comunicat que un cop finalitzat el període de consultes decidirà quan i com aplica el tancament i l'ERO. Les tres formacions sindicals han anunciat que preparen el "contraatac legal".