Un dels cotxes vistos en l'intent de tall del TAV a Bàscara és de la filla de Torra

Es desconeix qui el conduïa

L'alerta d'un suposat tall a les vies del TAV a Bàscara (Alt Empordà) ahir a la tarda va mobilitzar els Mossos d'Esquadra. Efectius de seguretat ciutadana i antiavalots de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Brigada Mòbil (Brimo) van anar fins a la població. Allà, en un descampat proper al viaducte que creua el Fluvià, es van trobar amb un grup de persones, a qui van identificar. Suposadament, eren els que pretenien tallar la línia de l'alta velocitat.

Entre els cotxes que els agents van identificar en aquest municipi de l'Alt Empordà hi ha un Chevrolet Captiva de color negre, segons ha informat El Nacional.

El cotxe no va poder ser aturat per les patrulles dels Mossos, però els agents van revisar la matrícula dins el sistema. El vehicle està registrat a nom d'una de les filles del president Torra, Carola Torra Miró.

Com que no van poder aturar el vehicle, els Mossos no saben qui el conduïa i quins eren els ocupants del cotxe, però suposen que el vehicle estava a la reunió que es va fer per preparar el tall de les vies del TAV.

Aquesta informació va ser traslladada pels Mossos que van participar en l'operatiu a la sala de coordinació, on també participen comandaments de la Guàrdia Civil i de la policia espanyola.