Condemnada a dos anys de presó l'acusada de voler matar l'exparella i la germanastra a Blanes

La processada admet que va lesionar el seu ex clavant-li un ganivet al pit però diu que no tenia intenció d'acabar amb la seva vida

Cap a les vuit del vespre del 12 de novembre, Anny Celeste Cuello va agafar un ganivet de cuina de punta fina i es va dirigir cap al domicili de la seva exparella, a Blanes. Quan li va obrir la porta va veure que dins l'habitatge hi havia l'ex amb la germanastra de la condemnada. Llavors, mentre cridava "us mataré", es va abraonar cap a la seva germanastra brandant el ganivet. Va ser el seu ex qui es va interposar entre les dues germanes. Va començar un forcejament entre l'exparella i van acabar anant a parar a terra, on van continuar la lluita.

Va ser durant el forcejament que Anny Celeste va clavar el ganivet que duia a la mà esquerra al pit de la víctima. L'home va aconseguir subjectar-la i fer-la fora del pis però, durant el trajecte, va patir diversos talls al braç i la canell dret. Com a conseqüència dels atacs, la víctima va patir contusions al canell, ferides incises que van precisar de tractament mèdic i punts de sutura.

Tot i que la processada s'enfrontava a vuit anys de presó per aquests fets, qualificats pel fiscal d'intent d'homicidi, finalment fiscalia i defensa han pactat dos anys de presó per un delicte consumat de lesions. El motiu és que consideren que la noia no va tenir intenció de matar ningú, tot i que va acabar fent mal al seu ex. Com que Anny Celeste no té antecedents penals, no entrarà a presó perquè la seva lletrada ha sol·licitat la suspensió de l'execució de la pena. També haurà d'indemnitzar el seu ex amb 1.502,65 euros i pagar les costes del judici.