Els manifestants abandonen el tall de l'N-II i es desplacen a Girona per concentrar-se

La situació viària trigarà a normalitzar-se

La carretera N-II està reoberta en ambdós sentits de la marxa des de poc abans de les cinc de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La via s'ha pogut tornar a obrir un cop els manifestants que la tallaven a l'altura de la Jonquera (Alt Empordà) han abandonat la protesta –extensió de la que durant 31 hores ha tallat l'AP-7 a la mateixa zona- per sumar-se a la manifestació convocada pel Tsunami Democràtic a Girona.

La situació viària, però, trigarà a normalitzar-se perquè encara hi ha molts camions aparcats a la Jonquera i també cotxes aturats pel col·lapse de trànsit que s'ha generat.
 
A tres quarts de cinc de la tarda ja s'informava que l'AP-7 també tornava a estar oberta al trànsit en ambdós sentits. Primer s'ha obert en sentit sud i posteriorment cap al nord.

Els manifestants han fet talls intermitents a l'N-II després que els desallotgessin. Segons la crida que ha fet el Tsunami a xarxes, s'ha convocat una manifestació a les cinc de la tarda a Girona al costat de l'estació del TAV.