Troben mort a l'exalcalde de Riudarenes, Jordi Gironès

Es desconeixen les causes

L'exalcalde de Riudarenes (Selva), Jordi Gironès, ha estat trobat mort aquesta tarda a casa seva segons ha confirmat l'actual batlle del municipi, Josep Solé.

Les causes de la mort es desconeixen a hores d'ara.

Gironès va treballar pel poble fins el passat mes de març moment en que va decidir abandonar la seva carrera política i passar el relleu a Esther Serret. Militant del PSC en els seus inicis, va esdevenir alcalde per primer cop el 1999, arribant a governar fins a 20 anys. El darrer mandat es va presentar pel partit Agrupació Independent de Riudarenes.

L'exbatlle, tot i estar retirat, era molt actiu en la vida política del municipi segons ha comentat Solé, el qual en declaracions a Diari de Girona assegura que tots es van sorprendre molt de no veure'l ahir anant a votar durant la jornada electoral.

Missatge del Consell Comarcal de la Selva

L’actual president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha lamentat la mort del que va ser president del Consell Comarcal de la Selva i alcalde de Riudarenes. En aquest sentit, Balliu ha assenyalat: “Avui és un dia trist per al Consell Comarcal de la Selva ja que ens deixa una persona que va dedicar la major part de la seva vida al seu poble d’adopció i a la seva gent”.

I és que, tal com ha assegurat, independentment dels colors polítics, cal destacar que Gironès va ser una persona que es va dedicar als altres no només en l’àmbit polític, sinó també en la seva vida laboral exercint com a metge de capçalera d'aquesta població.  “En nom de la institució que represento lamentem profundament la seva mort.”