El tall a l'AP-7 a la Jonquera ja col·lapsa també l'N-II

Desenes de manifestants caminen pels vorals per l'acció de Tsunami

El tall que Tsunami Democràtic està fent a la frontera ja provoca el col·lapse viari a la Jonquera (Alt Empordà). L'N-II, que creua el poble de punta a punta registra cues compactes de cotxes i camions, que ja han convertit la carretera en un tap.

En sentit nord, els cotxes poden circular cap al Pertús, però els Mossos d'Esquadra obliguen els camions a girar cua a l'última rotonda del poble, per intentar evitar –com ja passa- que circular per aquesta carretera es converteixi en una quimera.

Mentrestant, són desenes els manifestants que caminen a peu pels vorals per intentar arribar fins a la frontera. Alguns, fins i tot, han abandonat els cotxes a l'AP-7, poc després del peatge troncal on hi ha el cordó dels Mossos.

Cues quilomètriques

Es registren fins a 12 quilòmetres d'aturades a l'N-II entre Figueres i Biure i de 7 quilòmetres més a La Jonquera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Aquestes cues són fruit del tall que el Tsunami Democràtic fa des de les 9 hores a la frontera amb França.

Centenars de persones i vehicles bloquegen l'AP-7 i el trànsit es desvia cap a la nacional per la sortida 3 (Figueres Nord).