Tsunami Democràtic anuncia l'ús de vehicles per evitar les agressions policials

En un comunicat anuncien la nova estratègia

Tsunami Democràtic ha anunciat a través d'un comunicat la nova estratègia a seguir a partir d'avui per a manifestar-se; utilitzar els vehicles en lloc de les persones.

El moviment independentista ha explicat com "l'Estat ha deixat clar que si la població posa el seu cos per defensar els seus drets, respondrà amb violència policial directa contra les persones. Per això Tsunami proposa canviar el cos pel vehicle", han apuntat. Amb tot, proposen ser "massius, efectius i precisos" i han iniciat la seva primera mobilització a la Jonquera emprant aquesta tàctica.

Tsunami han pres aquesta decisió després d'observar com "tota protesta feta amb vehicles estàtics a l'Estat ha acabat sense cap conseqüència ni penal ni administrativa", recordant amb aquestes paraules manifestacions com la de taxistes que van tallar la Gran Via de Barcelona sense conseqüències per a ells.

El moviment ha anunciat tres dies de mobilitzacions entre dilluns i dimecres com a reacció a la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O.