Detenen un home per cremar sis contenidors a Olot en una sola nit

Els agents van identificar-lo a partir d'una càmera de seguretat d'uns veïns

La Policia Municipal d'Olot ha detingut un home de 43 anys i veí del municipi per cremar sis contenidors en una sola nit a la capital garrotxina. Els fets van tenir lloc el dimarts a la nit, quan la policia va rebre l'avís que s'estava cremant un contenidor al carrer de Madrid.
Quan van arribar-hi, van veure que n'hi havia un altre a l'avinguda de Santa Coloma. Mentre els Bombers apagaven aquests dos incendis, es va localitzar un tercer contenidor en flames al passatge de l'Estació. La policia va demanar als veïns si havien vist alguna cosa i un d'ells els va deixar veure l'enregistrament de les càmeres de seguretat, a partir del qual van identificar l'home.
 
Els agents del cos municipal van localitzar l'autor dels fets a l'alçada de la plaça de Catalunya i van veure que portava un encenedor a la mà. Posteriorment el van detenir. A pocs metres d'on es trobaven van trobar tres contenidors més incendiats.

La Policia Local d'Olot va detenir l'home per un delicte de danys. El detingut ja ha passat a disposició judicial i el jutge de guàrdia n'ha decretat la llibertat a l'espera del judici.