Quatre imputats per atropellar un minusvàlid que circulava per la C-65 i donar-se a la fuga

El noi, que va quedar en estat greu, circulava pel mig de la carretera amb una cadira de rodes elèctrica

Els fets van tenir lloc la matinada del 28 d'agost passat pels voltants de les dues de la nit. La víctima, un jove minusvàlid, circulava amb una cadira de rodes elèctrica per la C-65 a l'alçada de Mas Xirgu. En aquesta carretera hi ha dos carrils per sentit.

En un primer moment, el noi anava en contradirecció pel mig de la via. Quan va veure que els cotxes li venien de cara, el jove va donar mitja volta i va girar cua amb la cadira de rodes. Després va començar a circular, ara sí, en el bon sentit de la marxa, però va continuar anant pel mig dels altres dos carrils, sense arraconar-se al voral. 

Va ser aleshores quan un cotxe el va encalçar per darrere i se'l va emportar. Tot i que era de matinada, a la zona hi havia bona visibilitat. La trompada va ser tan gran que el noi va quedar estès al mig de la C-65 i el cotxe va patir diversos danys. 

En un primer moment, el conductor del vehicle i els seus tres acompanyants es van aturar. Però quan van veure la gravetat de les ferides que havien fet al jove minusvàlid, van marxar del lloc en direcció a Salt (Gironès) sense socórrer la víctima. De totes maneres, arran de l'impacte, el seu cotxe es va espatllar 500 metres més enllà i van haver d'abandonar el vehicle. 

La víctima va haver de ser assistida pels serveis mèdics al mateix lloc dels fets i, després, ingressar a l'Hospital Josep Trueta. El jove minusvàlid va quedar en estat greu. 

Després de les indagacions fetes pels Mossos d'Esquadra, els agents van poder localitzar tant el conductor com els tres acompanyants que anaven al cotxe. Tots quatre són veïns de Salt i de mitjana edat. A tots els ells han imputat una delicte d'omissió del deure de socors.