Abderrahin Ougra guanya la segona cursa del circuit gironí de Cros a Santa Coloma de Farners

L'atleta competeix pel GEiEG

La segona jornada del Circuit Gironí de Cros s'ha disputat aquest diumenge a Santa Coloma de Farners en la 46a edició de la prova selvatana, la degana de les jornades de comarques gironines.

La matinal esportiva ha estat variable, vent, pluja i sol, ha fet un dia inusual de cros, un cel enteranyinat, fred i el terreny prou humit ha fet les delícies dels gairebé 700 participants que han protagonitzat les diferents curses en l'entorn del parc de Sant Salvador.

A la cursa absoluta masculina avui s’ha imposat Abderrahin Ougra, del GEiEG, l'atleta encara sub23 ha dominat la cursa des del primer moment, per darrera d'ell Bouba Sabally [CA Lloret-la Selva] llençava diferents atacs per seguir l'atleta grupista, seguint una mica el guió de l'anterior jornada a Olot. Per darrera d'aquests dos atletes s'ha format un grup d'on ha sortit el tercer classificat, composat per Arnau Turon, Jonathan Romeo i Ramón Linares que ha canviat en diferents ocasions de líder, però finalment ha estat Romeo qui s'ha imposat. 

 En la categoria femenina ha estat Irene Bonafonte del CA Ria Ferrol qui ha dominat de principi a fi la prova colomenca, a quinze segons arribava Maite Rios del Hinaco Monzon i per darrera d'elles Núria Cascante de la JA Berga.BSAN