El grup de Besalú 'Los Amigos de Chucky' presenta nou videoclip i pàgina web

La formació de rock alternatiu celebra el cinquè aniversari del seu naixement

  • D'esquerra a dreta: Francesc Mas, David València, Jordi Vilà i Marc Hurtós © AG
    D'esquerra a dreta: Francesc Mas, David València, Jordi Vilà i Marc Hurtós © AG
Qualificatius com "grup de kalimotxo i freaks" són algunes de les perles que els crítics han dedicat als "Amigos de Chucky" però això no els afecta perquè ells han decidit no viure de la música. A finals de 2006 aquest grup d'amics de Besalú format per Marc Hurtós (veu), David València (bateria), Francesc Mas (baix) i Jordi Vilà (guitarra) trobaven a faltar l'adrenalina que sentien d'anys enrere quan tocaven junts. És per aquest motiu que van decidir iniciar una nova aventura musical apadrinats per l'ex-bateria del grup ASPID, Rafa Garrigós, el qual fa les funcions de productor. 

Cinc anys després i amb quatre discs a l'esquena aquesta setmana presenten videoclip per celebrar l'aniversari del seu naixement. Per a la filmació, a càrrec Jordi Càliz, s'ha decidit interpretar el tema "Aquest dimarts", una balada inclosa en el seu darrer llarga durada titulat "Quintatge" i que compta amb onze cançons. 'Los Amigos de Chucky' també han ampliat la seva presència a la xarxa, convertint-se en una banda totalment 2.0, disposant de compte de TwitterYouTubeMyspace i Flickr. Càliz també els ha dissenyat un nou web on s'hi pot trobar la biografia, discografia, notícies, un apartat multimèdia i una agenda de concerts.

En aquest sentit, el que resta d'any els 'Chuckys' no faran cap més actuació, ja que un dels components del grup està a punt de ser pare i es vol centrar en el seu progenitor. Tanmateix han anunciat que tenen previst tornar als escenaris a partir de 2012.