La Policia Local de Roses incrementa el patrullatge a les urbanitzacions

Es garanteix la prespencia policial de forma continuada

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses (Alt Empordà) ha aprovat una instrucció interna que fixa la realització de patrullatges de reconeixement diaris a la totalitat d’urbanitzacions de la població. D’aquesta manera, es garanteix la presència i vigilància continuades en aquests sectors residencials, amb un mínim d’un patrullatge cada 24 h a cada zona residencial del municipi.

Una de les actuacions que desenvolupa la Policia Local de Roses dins les seves funcions de serveis a la comunitat és el patrullatge o policia de proximitat, consistent en la realització de recorreguts presencials de vigilància per diferents carrers i espais públics del municipi -normalment per aquells de major afluència ciutadana com ara zones comercials i turístiques, escoles, mercat...- , els quals permeten enfortir la prevenció i detectar possibles necessitats en matèria de seguretat.

La instrucció aprovada permetrà fer un pas més en aquest apropament a la ciutadania, garantint una presència continuada i activa en les diferents zones residencials del terme municipal, més enllà del nucli urbà i que complementarà els serveis policials habituals que ja es realitzen a les urbanitzacions. Així doncs, a partir d’ara, les urbanitzacions de Mas Fumats, Mas Mates, Mas Boscà, La Garriga, Mas Oliva, Els Grecs, Puigrom, Canyelles i Santa Margarida, disposaran d’aquest servei garantit, com a mínim cada 24 hores.

L’objectiu és donar un servei de qualitat, efectiu i preventiu, amb una relació que apropi el servei policial a les persones i faciliti la seva assistència. Tal i com indica el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, "aquest és un ferm compromís amb els veïns i veïnes que resideixen a les urbanitzacions de Roses. Volem que els serveis de vigilància i seguretat estiguin presents a totes les zones residencials del municipi per atendre les necessitats de tota la ciutadania, es visqui on es visqui".