Finalitzen els treballs de remodelació a l'estació de tren Maçanet-Massanes

Les obres s'emmarquen dins del Pla de Rodalies 2008-2015

Les obres de l'estació de Maçanet-Massanes han permès l'adequació de les infraestructures per millorar l'accessibilitat a les persones amb discapacitat. Així, s'han remodelat les andanes, s'ha instal·lat una franja tàctil i una banda luminescent de proximitat per facilitar l'accés de les persones amb deficiències visuals.

També s'ha remodelat el pas inferior i s'han instal·lat quatre ascensors, un en cada andana, al mateix nivell de l'aparcament i a l'edifici d'estació, per permetre l'accessibilitat a les instal·lacions ferroviàries, i s'han col·locat marquesines a la zona d'accés a les andanes.

La instal·lació dels ascensors ha comportat la modificació dels accessos al pas inferior. Cada andana disposava de dues escales fixes, de les quals se n'ha suprimit una per poder situar cada ascensor, cosa que permet donar continuïtat a l'accés des de l'exterior de l'andana.

D'altra banda, s'ha construït un nou edifici de passatgers a la zona d'accés deixant l'edifici actual per a usos ferroviaris i s'ha construït un nou aparcament al costat del nou edifici, on s'han reservat espais per a persones amb discapacitat, taxis i aparcament per a bicicletes.