Jutgen un agent de la Guardia Civil de Girona que es va quedar un ordinador portàtil perdut

L'agent podria arribar a ingressar a la presó per apropiar-se de l'aparell quan un ciutadà el va portar a la comandància

El 20 de març de l'any passat, l'acusat es trobava vigilant l'entrada a la comandància de la Guardia Civil de Girona, situada al final del carrer Emili Grahit. Pels voltants de les quatre de la tarda, un ciutadà va anar per entregar-hi un ordinador portàtil. L'aparell es trobava a l'interior d'una funda de color vermell, i l'home se'ls havia trobat al costat del seu cotxe. 

En comptes de dipositar l'ordinador a objectes perduts, i iniciar les gestions per intentar localitzar-ne la propietària, l'agent de la Guardia Civil va decidir quedar-se'l. Per això, el processat va endur-se el portàtil a casa seva. L'ordinador estava valorat en uns 740 euros. 

Gaudir del portàtil, però, li va durar poc. En concret, onze dies. I és que l'agent va retornar l'ordinador a la comandància el dia 31 de març, després que els seus superiors l'interroguessin i el Guardia Civil admetés que se l'havia emportat d'amagat.

El fiscal imputa al processat un delicte d'apropiació indeguda amb l'atenuant de reparació del dany, ja que l'agent va retornar l'ordinador portàtil. L'acusació pública demana que es condemni José Miguel F.G. a un any de presó. El judici s'ha fixat per a la setmana que ve a l'Audiència de Girona.