Girona comença a reasfaltar el tram de Jaume I malmès per la cera i la crema de contenidors

Es preveu que les obres acabin dimecres

Les màquines han entrat aquest matí a primera hora al tram de Jaume I que porta tancat des del 15 d'octubre passat. D'entrada, allà on se centren els treballs és a la part que queda entre la Subdelegació i la plaça U d'Octubre. Aquí és on s'hi va vessar cera. Allò que s'està fent és rebaixar la capa d'asfalt per retirar-la, perquè encara hi quedaven restes de cera i això era perillós (sobretot, per les motos). Posteriorment, la zona es reasfaltarà.

Es preveu que les obres a Jaume I s'acabin demà passat. A més d'aquest tram, els operaris també repararan les parts de calçada que es van veure afectades per la crema de contenidors durant els disturbis. Durant les tasques de pavimentació es pot restringir l'entrada i la sortida als guals del carrer de la Sèquia i de la Gran Via Jaume I.

Talls puntuals per Sant Narcís

Demà, dia de Sant Narcís, també es faran reparacions del ferm deteriorat al passeig de la Devesa, a la rotonda del Rellotge, a l’avinguda de Ramon Folch, a la plaça de Catalunya i a la mateixa Gran Via de Jaume I. Per aquest motiu, hi haurà tancaments puntuals a la circulació de vehicles en aquestes vies des del matí i fins a primera hora de la tarda.

Entre avui i dimecres les línies de bus urbà seguiran amb els recorreguts i parades provisionals dels darrers dies. A partir del dijous 31 d’octubre, totes les línies de bus urbà afectades recuperaran els recorreguts i parades habituals.