El TAV entre Figueres i Peripinyà segueix interromput per inundacions a França

S'ha restablert la circulació per l'R12 entre Bell-lloc i Mollerussa

El servei de l'alta velocitat entre Figueres Vilafant i Perpinyà continua interromput per inundacions a la zona de la Catalunya nord, tot i que entre Barcelona i la capital altempordanesa els trens circulen amb normalitat. Tampoc presten serveis els trens de mercaderies en aquest tram.

Amb tot, la circulació per l'R12 entre Bell-lloc i Mollerussa ha quedat restablerta aquest dissabte des de l'inici del servei, segons ha informat Renfe. D'aquesta manera, els trens tornen a circular entre Lleida i Barcelona per Manresa després que les fortes pluges de dimarts passat a la matinada obliguessin a interrompre el trànsit ferroviari i aquest tram s'hagués de cobrir per carretera.

D'altra banda, continua la programació especial del servei de l'R13 i l'R14 pels importants danys a la infraestructura entre Lleida i l'Espluga de Francolí. Mentre dura la incidència, els trens de l'R13 cobreixen ens els seus horaris habituals el trajecte l'Espluga de Francolí-Valls-Barcelona i els de l'R14 l'Espluga de Francolí-Reus/Tarragona-Barcelona. Entre Lleida i l'Espluga de Francolí i Lleida s'ha establert un dispositiu per carretera que incrementa el temps de viatge en uns 50 minuts.