Girona no esperarà al final de les Fires de Sant Narcís per arreglar la Gran Via de Jaume I

Es preveu que les actuacions acabin dimecres vinent

Dilluns vinent, dia 28 d’octubre, començaran les obres de reparació de l’asfalt de la Gran Via de Jaume I. Les actuacions se centraran en el tram comprès entre la plaça del Marquès de Camps i el carrer de Miquel Blay. Es preveu que les actuacions s’acabin dimecres, dia 30 d’octubre, i que el dijous ja es pugui reobrir el carrer a la circulació.

Els treballs consistiran a fresar la capa de rodament del ferm, reposar-la amb aglomerat asfàltic i pintar les marques viàries. L’objectiu és eliminar del tot les restes de cera de l’asfalt de la Gran Via de Jaume I i reparar la calçada cremada en altres trams. Durant les tasques de pavimentació es pot restringir l’entrada i la sortida als guals del carrer de la Sèquia i de la Gran Via de Jaume I.

Talls puntuals per Sant Narcís

El dimarts 29 d’octubre també es faran reparacions del ferm deteriorat al passeig de la Devesa, a la rotonda del Rellotge, a l’avinguda de Ramon Folch, a la plaça de Catalunya i a la mateixa Gran Via de Jaume I. Per aquest motiu, hi haurà tancaments puntuals a la circulació de vehicles en aquestes vies des de primera hora del matí fins a primera hora de la tarda de la diada de Sant Narcís.

La regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, ha explicat que "s’ha treballat des del primer moment per normalitzar la situació al més aviat possible i recuperar la Gran Via de Jaume I per a la circulació dels vehicles".

Del 28 al 30 d’octubre les línies de bus urbà seguiran amb els recorreguts i parades provisionals dels darrers dies. A partir del dijous 31 d’octubre, totes les línies de bus urbà afectades recuperaran els recorreguts i parades habituals.