Guanyem Girona no serà al balcó d'autoritats durant el pregó de Fires de Sant Narcís

Serà en mostra de protesta per com s'han gestionat els concerts de la Copa

El grup municipal de Guanyem Girona han anunciat avui que no assistiran al balcó d'autoritats de l'Ajuntament de Girona durant la lectura del pregó d'obertura de les Fires de Sant Narcís que tindrà lloc a les vuit del vespre.

La decisió l'han pres com a mostra de protesta davant la suspensió dels concerts de la Copa i les barraques com també la manera en que s'ha gestionat, "sempre d'esquenes a les entitats participants", apunten.

L'Ajuntament de Girona, per la seva banda va anunciar ahir celebrar tres dies de concerts al Parc del Migdia a partir de les 12h i fins a les 15h. Els concerts escollits són els infantils i familiars que s'havien de fer a La Copeta. Aquesta decisió s'ha pres després d'anunciar que els concerts de la Copa quedarien suspesos arran dels informes negatius per part de la Policia Municipal que desaconsellaven la seva celebració en no poder garantir la seguretat dels assistents. A més, el cartell s'amplia amb els grups Relat, President Xai i la Black Music Big Band (que inicialment tocaven de nit a barraques).