Enxampen dins el túnel de tren a Toses a tres lladres que havien robat al bar de l'estació

S'havien endut refrescos, menjar, joies i diners

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 19 d’octubre, a Toses (Ripollès), tres homes de 19, 26 i 29 anys, de nacionalitat algeriana i marroquina, amb domicilis a Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

El vespre del 19 d’octubre agents d’aquesta comissaria que feien tasques preventives de seguretat ciutadana, van ser requerits per la Sala Regional de Comandament de Girona per adreçar-se a la localitat de Toses. El conductor d’un tren, que circulava sentit Ripoll, informava que havia vist tres nois caminant pel costat de la via de l’interior d’un túnel, i que havia hagut de reduir la marxa.

Els mossos van localitzar, a la GIV 4016, poc abans d’entrar a Toses, tres joves amb una motxilla cadascú a l’esquena, que caminaven pel costat de la carretera.

Els agents van identificar els nois i van escorcollar les motxilles. A dins hi van trobar sis ampolles de licor, quinze llaunes de begudes de refrescos, bosses de patates, magdalenes, gelats, dues peces de joieria i 95 euros en monedes. Els joves no van poder acreditar amb cap tiquet de compra d’on havien sortit els productes.

Els mossos, que van fer comprovacions per si algun establiment havia estat forçat recentment, van constatar que el bar de l’estació tenia signes de forçament. Concretament una de les portes del darrera del bar estava mig oberta i violentada. L’interior del bar estava regirat i la caixa registradora no tenia cap moneda. Els agents els van detenir com a presumptes autors d’aquest robatori amb força.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 21 d’octubre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.