Arrenca la desena edició de l'Acústica de Figueres a ritme de reggae

Manel, Cris Juanico i The Pepper Pots protagonistes de la jornada d'avui

El festival Acústica viurà avui la segona jornada amb el ple anunciat de Manel al Claustre del Ramon Muntaner (22:30h), la inauguració de l'escenari de la plaça Josep Pla amb Cris Juanico (22:30h) i The Pepper Pots (00:30h) juntament amb l'inici de la Fira de Menjars del Món.

Mentre les entrades de Manel es van esgotar a les poques hores de posar-se a la venda la resta tindran oportunitat de veure gratuïtament, a l'escenari de la plaça Josep Pla, la cantautora empordanesa Lakaste (21:30h) i Cris Juanico que, en format de duet, presentarà “Dues pedres” (22:30h). El mateix escenari, passada la mitjanit, servirà per viatjar fins als anys 60 amb l'actuació The Pepper Pots recent arribats d'Anglaterra on també han triomfat amb el seu repertori soul. La darrera proposta de la jornada arribarà de la mà del grup gironí Le Croupier, que es reconvertirà en trio per oferir les seves composicions al Soul Cafè (23:30h).

Cal destacar també que entrarà en servei la Fira de Menjars del Món que ocuparà un nou espai sota la coberta fotovoltaica de la plaça Catalunya. Enguany s'hi han instal·lat taules i cadires amb capacitat per a més de 300 persones. La fira estarà en funcionament fins diumenge, des de les sis de la tarda. Divendres i dissabte l'horari s'allargarà fins les tres de la matinada.