L'alcalde de Palafrugell accepta la renúncia del cap de la Policia Local

Manel Martínez Morcillo deixa el càrrec després que el consistori obrís una investigació per trobar l'origen del mal ambient dins el cos

Juli Fernández ha assegurat que la renúncia del cap no és incompatible amb que els expedients oberts continuïn el seu curs. L'alcalde diu que confia plenament que la institució trobi els mecanismes per, en un curt termini de temps, tornar a la plena normalitat. Per això també ha encarregat un informe jurídic extern que permeti avançar a la resolució de la comissió d'igualtat, per tenir el més aviat possible la resposta a les al·legacions que s'han presentat. D'altra banda, la comissió investigadora podria finalitzar les seves tasques durant el mes de setembre. 

L'alcalde també ha facultat els serveis tècnics municipals per investigar possibles filtracions a la premsa, ja que algunes informacions sobre aquests fets s'han avançat en algun mitjà de comunicació. L'alcalde qualifica de "preocupant" aquesta situació perquè considera que no és una actitud correcte.