Torramadé amenaça denunciar Anglada si no retira les acusacions de 'comprar' dos regidors

El president de PxC ha dit que no es pot retractar ja que diu basar-se en declaracions fetes per Carles Bonet

En la carta de l'alcalde, datada del 24 d'agost, Torramadé mostra la seva "profunda indignació" per les declaracions d'Anglada, en les quals també deia, recorda la missiva: "La mafiosa i aberrant estratègia de Torramadé és clara i meridiana, necessita dos regidors per sumar majoria i com a tants altres polítics de CiU, criats políticament en la cultura del 3% i havent vist que en el seu partit surt gratis veure's involucrat en casos com el de Banca Catalana, el Pretòria o el del Palau, no ha tingut cap tipus de rubor a l'hora d'intentar comprar els edils escollits pel poble democràticament per defensar les sigles i els principis de Plataforma per Catalunya". 

En la carta, Torramadé assegura que "aquestes manifestacions no tenen cap mena de veracitat, donat que l'única realitat és que les dues persones esmentades (els dos regidors que van renunciar del partit, Carles Bonet i Juana Dolores Martínez) han presentat la seva renúncia com a regidors de la seva formació política sense que aquesta iniciativa hagi tingut cap mena d'intervenció per part meva". Per això, el batlle considera que les declaracions d'Anglada "podrien ser constitutives de delicte d'injúries i de calúmnies tipificats en els articles 205 i següents del Codi penal". 

Josep Anglada li ha contestat la missiva amb una altra carta signada amb data del 31 d'agost. En la lletra, el president de PxC argumenta que Carles Bonet -una dels dos regidors que va dimitir del partit- va dir a un mitjà de comunicació que tenia sobre la taula una "molt bona oferta" del batlle.