Albert Serra inicia el rodatge d'un nou llargmetratge basat en Casanova i Dràcula

Aquest és el tercer film del director banyolí que s'ha desplaçat fins a Romania

Amb el nom "Història de la meva mort", el nou treball d'Albert Serra ofereix una particular visió de Giacomo Casanova, un diplomàtic venecià del segle 18 famós per les seves conquestes amoroses. El film inclourà també referències al mite del comte Dràcula, natural de la regió romanesa de Sighisoara i que té el seu castell a Bran.

Albert Serra ha explicat en declaracions a Ràdio Banyoles que el treball seguirà formalment la línia dels altres dos llargmetratges que li han significat reconeixement europeu: "Honor de cavalleria" i "El cant dels ocells". El banyolí ha detallat que serà un film més coral i en aquesta ocasió, com a novetat, també es rodarà en interiors.

Tot just la setmana passada es va fer el càsting per escollir l'actriu que interpretarà un dels papers protagonistes. Després d'entrevistar una seixantena d'aspirants, finalment l'escollida ha estat la jove banyolina Clara Visa, actriu amateur de la companyia de teatre El Vol del Pollastre. El també banyolí Jordi Pau, que ja havia col·laborat amb Serra, interpretarà el comte Dràcula, mentre que es mantenen les col·laboracions de Lluís Carbó i Lluís Serrat. Un dels papers principals serà per a Vicenç Altaió, director del Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona.

Part de l'equip de rodatge s'ha traslladat aquesta setmana a Romania per començar el rodatge, que seguirà d'aquí unes setmanes a França. Serra ha explicat que les dues localitzacions estan lligades, però també tindran diferències dins el film. Està previst que la pel·lícula s'estreni al llarg de l'any vinent.