La Gran Via Jaume I de Girona restarà tancada fins després de les fires de Sant Narcís

El consistori estudiarà demà si cal anul·lar algun acte de les festes

L'Ajuntament de Girona ha informat que la Gran Via Jaume I es mantindrà tallada entre Ramon Folch i Marquès de Camps fins després de les fires de Sant Narcís. Les proves que s'han fet en el tram entre Miquel Blay i carrer Sèquia després de la neteja intensiva de les restes de cera han sigut negatives i no garanteixen la seguretat de la circulació dels vehicles. El tram es tornarà a asfaltar després de les Fires.

Pel què fa a la programació de les fires, des del govern municipal s'està valorant les possibilitats internament i també amb les entitats coorganitzadores de les activitats. S'està analitzant cada activitat de manera individual per decidir si es manté o no. Demà a la tarda hi haurà una reunió del govern amb la resta de grups municipals per avaluar la situació.

Contenidors cremats

Fins ara s'han comptabilitzat 43 contenidors cremats, i alguns cubells de recollida comercial. En aquest cas, s'està en converses des del consistori amb els comerços per a reposar-los. Per ara es mantindrà el perímetre entre Barri Vell, Mercadal i Bonastruc sense reposar els contenidors cremats, per motius de seguretat.

L'Ajuntament informa que s'ha reforçat la recollida manual d'escombraries i també la recollida en els contenidors soterrats dins aquesta zona. Respecte a la resta de mobiliari urbà i altres elements de la via pública afectats, se n'està fent l'inventari i es reposaran per urgència tant bon punt sigui possible.