Una veïna de Girona, ferida greu per l'impacte d'una bengala llançada per ultres

La dona estava al balcó on tenia penjada una estelada

Una veïna de Girona va resultar ferida divendres a la nit per l'impacte d'una bengala possiblement llançada per ultres. La dona es trobava al balcó de casa seva, que tenia penjada una estelada, al carrer de Figuerola de la capital gironina. "Necessitem imatges i vídeos de la zona del carrer Figuerola de Girona.
Una persona que es trobava en un balcó amb una estelada ha estat greument lesionada per una bengala. Envieu-nos-ho per DM o al mail del despatx", ha piulat el gabinet Salellas advocats, que porta l'acusació del cas. En declaracions al Diari de Girona, Benet Salellas ha ratificat que divendres al vespre "es movien grups d'ultradreta per la zona de Bonastruc i el cert és que la noia estava al balcó, tenia una estelada penjada i, casualment, algú hi va llençar una bengala".
 
Precisament, un usuari a Twitter -@alexkuit1- va alertar el mateix divendres a la nit de "neonazis a Girona tirant bengales a pisos on hi ha estelades", adjuntant una foto d'un balcó en flames. "Tenim la sospita que la van disparar des dels grups d'ultradreta espanyolista que es manifestaven", ha corroborat Salellas, que ha indicat que els Mossos eren prop del lloc dels fets, van recollir la bengala i, per tant, "és possible que la mateixa policia catalana investigui el cas". "El més important ara és aclarir i identificar les persones que han dut a terme aquests fets", ha finalitzat l'advocat gironí.