'The Sunday Times' recomana la Garrotxa per a passar-hi un cap de setmana gastronòmic

El suplement 'Travel' aconsella visitar la terra dels volcans per gaudir dels productes de la terra

Sota el títol "Menja (i camina una miqueta) a la Garrotxa" el periodista Martin Hemming proposa una escapada de tres dies a Santa Pau, Olot i Besalú en un article que es troba avui al suplement 'Travel' del rotatiu britànic 'The Sunday Times'. "Boscos de fajos, ocells pícids de color negre, vistes dels Pirineus i un volcà amb una capella romànica al bell mig del cràter es poden trobar viatjant a aquest estrany racó de Catalunya", narra Hemming a l'inici del text.

El periodista, a més, explica que "si les ampolles han desaparegut" fruit de la llarga caminada, és recomanable visitar "els edificis modernistes d'Olot o bé parar per dinar a la vila medieval de Besalú", tot i que recomana "no demanar un menú complert" ja que "de tornada a l'hotel Cal Sastre de Santa Pau" s'hi pot trobar un ampli ventall de productes de la terra. "Mongetes, formatge de cabra, vedella, embotits i tomàquets de la mida de carbasses" són alguns dels aliments estrella de la gastronomia garrotxina que en destaca.