Cesc Fàbregas demana perdó després de rebre amenaces de mort per lluir una estelada

#Cescmuerte va ser trending tòpic a Espanya

La polèmica la va iniciar un personatge anomenat Mario Bárcena quan va publicar un tweet que deia: "Con Franco estarías fusilado tu y toda tu puta familia cabrón, ARRIBA ESPAÑA 88".

La resposta tuitera espanyolista no es va fer esperar i tot i les disculpes del jugador d'Arenys, l'etiqueta explícita #Cescmuerte es va convertir en trending tòpic a Espanya en pocs minuts. Malgrat tot, moments més tard el mateix Cesc va fer un altre piulada on deia que "Hay gente q lo mira todo con lupa sin pensar el momento q he podido vivir en esos moments, xo nadie me quitara hoy la felicidad q siento...". Tot i que l'etiqueta va ser Trending Topic a Espanya, la majoria d'usuaris la feien servir per defensar al jugador barcelonista i criticar els radicals espanyols.

Bárcena, autor de la primera piulada contra Fàbregas, va decidir tancar en un acte de covardia l'accés als seus tweets després de rebre centenars de reprovacions a la seva acció. Així i tot, Fàbregas va tenir temps per demanar disculpes una segona vegada