Detinguda una ajudant de cuina d'un restaurant d'Empuriabrava per llençar verí al menjar

La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs però no podrà manipular menjar en establiments públics

Els clients del restaurant Chef Rubio, situat a l'interior del centre comercial de la zona dels Arcs d'Empuriabrava, podrien haver-se trobat amb un condiment no esperat als seus plats últimament, després que l'auxiliar de cuina hagués abocat una substància tòxica als recipients de la cuina que s'havien de portar als comensals. 

No han transcendit els motius oficials pels quals l'auxiliar de cuina, Zoubida E. H., de 32 anys i veïna de Mataró, va actuar d'aquesta manera. Mentrestant, però, la dona va quedar en llibertat amb càrrecs i amb una prohibició cautelar de manipular aliments en establiments públics després de passar a disposició judicial dissabte, segons han informat els Mossos.

Tradició turística

Els locals situats a l'interior del centre comercial els Arcs" d'Empuriabrava centren la seva activitat en els turistes que visiten el municipi. Amb una plaça central on s'hi porten a terme espectacles nocturns (des de flamenc fins a concerts), els restaurants del voltant ofereixen plats típics de la cuina mediterrània on la paella es converteix en la més sol·licitada. El restaurant Chef Rubio, en canvi, la seva especialitat són receptes més exòtiques amb el cus-cus com a ingredient estrella.