Sopa de Cabra farà un segon concert a Girona

El grup exhaureix les entrades pel concert del 30 de setembre i ja són set les actuacions que té programades a Catalunya i Palma

Sopa de Cabra continua omplint pavellons. Primer va anunciar que tornava als escenaris amb un únic concert al Palau Sant Jordi. Les entrades es van esgotar de seguida i el grup va programar un segons concert -que també va omplir- que va acabar desembocant en un tercer. Per tant, el grup es retrobarà per primera vegada des que es separés a Barcelona, el 9 de setembre i hi actuarà també els dies 10 i 11. 

El grup, que és de Girona, també va anunciar que tocaria a la seva ciutat. Ha estat el Festival Temporada Alta qui ha programat el concert del grup per al 30 de setembre. Les entrades per a la cita han quedat curtes -a Fontajau hi caben 5.000 persones- i s'han exhaurit en tres setmanes. Per això, el grup i el festival, han decidit prorrogar l'espectacle i fer un segon concert l'endemà, l'1 d'octubre. 

La web del festival Temporada Alta ja anuncia aquest dilluns el segon concert i assegura que és el "segon i definitiu" concert a Girona amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la formació de la banda. La nova cita és l'1 d'octubre a les 21.30 al mateix escenari, el pavelló de Fontajau.

Part dels beneficis, per obra social

A la web del festival també s'ha donat a conèixer que el grup ha decidit destinar una part de la recaptació d'aquest segon concert a associacions de caire social de la ciutat. El grup té previst donar a conèixer els beneficiaris properament. 

Les entrades per aquest segon concert ja són a la venda i costen 28 euros. 

El grup gironí també va donar a conèixer aquest estiu dues escales més en aquest retorn momentani als escenaris. Són el pròxim 17 de setembre a Palma de Mallorca i el 24 del mateix mes a Tarragona. 

CD i DVD recopilatoris 

Coincidint amb la celebració dels 25 anys de Sopa de Cabra als escenaris, Salseta Discos recopila, en un nou CD, els catorze singles que, durant el temps que la banda gironina va col·laborar amb aquesta discográfica, es varen enregistrar, entre els anys 1989 i 1992. També s'inclou un DVD amb el concert 'Ben Endins' celebrat a la Sala Zeleste de Barcelona l'any 1991 i un llibret il·lustrat amb nombroses fotografíes de l'època. 

El CD es titula 'Re/Ebullició' i aplega els catorze singles dels àlbums 'Sopa de Cabra' (1989), 'La roda' (1990), 'Ben Endins'(1991), 'Girona 1983-1987. Somnis de carrer' (1992) i, també, del recopilatori que Salseta Discos va enregistrar amb commemoració del Disc de Platí (100.000 còpies venudes) obtingut per 'Ben Endins', i que es va titular 'Dies de carretera' (2000).