El Festival Jardins de Cap Roig tanca l'onzena edició amb 48.000 espectadors

S'han venut 9.000 entrades més respecte les edicions més exitoses i setze concerts han esgotat totes les entrades

'El tigre de Gal·les' va ser l'encarregat de posar punt i final a l'onzena edició del Festival Jardins de Cap Roig, en la seva segona actuació a Calella de Palafrugell. Segons ha explicat el director de l'esdeveniment, Martín Pérez, el festival tanca "la millor edició de la seva història" amb 48.000 espectadors, el que significa un 95% d'ocupació. 

Pérez ha assegurat que les xifres són "aclaparadores", ja que setze dels 22 concerts que s'han pogut veure aquest estiu, han esgotat totes les entrades. Les actuacions que han tingut menys espectadors, però, no s'han quedat gaire més enrere ja que han venut 1.600 entrades de 2.000. "Els responsables del festival sentim molta satisfacció perquè el públic marxa encantat", ha afirmat Pérez.

En aquest sentit, el director del Festival de Cap Roig ha apuntat que el balanç d'ocupació és "sorprenent". "Abans de començar el festival hagués signat tenir 41.000 espectadors, tenint en compte la difícil situació econòmica i l'hem tancat amb 47.700", ha assegurat Pérez. Segons ha apuntat, aquests bons resultats poden ser perquè es tracta d'un festival molt arrelat entre la gent i també perquè està situat en un entorn immillorable, com és l'Empordà. 

9.000 entrades més respecte les edicions més exitoses

I és que en aquesta edició immillorable que tanca les portes aquest diumenge a la nit, s'han venut 9.000 entrades més respecte les edicions més exitoses d'altres anys, tenint en compte que la mitjana de concerts havia disminuït a la que és habitual, de 25 a 22. Unes actuacions que han portat artistes de renom mundial com Sting, el rei del blues B.B. King, Julio Iglesias, un fidel del festival, o el tenor català Josep Carreras, entre molts altres.