8.000 persones es concentren a la Plaça del Vi de Girona en contra de la sentència del Procés

Es dirigeixen cap a l'estació de tren

Fins a 8.000 persones s'han concentrat pels voltants de dos quarts d'una de la tarda a la plaça del Vi de Girona com a mostra de rebuig a la sentència al Procés.

Els manifestants, provinents de la seu de la Generalitat, han cridat consignes en favor dels presos polítics i contra la resolució judicial. En aquests moments es dirigeixen cap a l'estació de tren convencional i la d'Alta Velocitat.

Carreteres tallades

Les protestes per la sentència també estan provocant diversos talls en carreteres. Concretament, hi ha una desena de vies tallades.

Es tracta de la C-16 a Sallent, la C-17 a Vic i a Seva, la C-31 a Verges, la C-63 a Santa Coloma de Farners i Anglès, la C-59 a Moià, la C-13 a Tremp, la C-66 a la Bisbal de l'Empordà, la Gi-634 a Verges, l'N-240 a Valls i l'N-II a Mataró.

L'A-7 a Tarragona ha estat tallada durant uns minuts per mig miler de persones que s'havien concentrat inicialment a la subdelegació del govern espanyol. La protesta ha acabat pocs minuts després de les 12h. Una marxa lenta de vehicles també provoca cues a la C-31 en sentit nord a Palamós.