Un grup d'unionistes amenacen amb bats de ferro, una destral i llencen pedres contra l'alcalde de Celrà

El batlle i altres veïns presentaran avui una denúncia

  • El muntatge de la rotonda, destrossat
    El muntatge de la rotonda, destrossat
  • L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, després de ser requerit per la Policia Nacional (arxiu). ACN
    L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, després de ser requerit per la Policia Nacional (arxiu)
    Fotos: ACN

L'alcalde de Celrà (Gironès), Dani Cornellà (CUP), ha assegurat avui a través de la seva compta de Twitter com va ser objecte d'agressions i amenaces ahir a la nit provinents d'un grup d'espanyolistes.

L'independentista circulava amb el seu vehicle quan els unionistes, armats amb bats de ferro i una destral, van llençar amenaces i pedres contra Cornellà i el seu cotxe.

Cornellà ha assegurat que "ens volen atemorits i callats però ens trobaran als carrers sense por defensat la democràcia i la llibertat". Amb tot, el batlle ha anunciat que avui diversos veïns de Celrà i Bordils presentaran denúncies per amenaces i danys al vehicle.

Els espanyolistes han protagonitzat també la destrossa d'un muntatge de suport als presos que hi havia a la rotonda d'entrada al municipi. Aquest simulava una guillotina de color groc amb el dibuix d'una corona. També n'hi ha un altre en una altra rotonda que no han acabat de destrossat. "Han vingut amb actitud molt violenta al crit de 'Viva España' i tractant-nos de terroristes", ha dit.