Jutgen un acusat d'entrar a robar a una casa a Roses i violar la propietària de 70 anys

El denunciat ha negat els fets i ha dit que 'mai faria això a una senyora gran'

La víctima ha explicat que el 22 d'abril a la tarda va estar treballant al jardí durant un parell d'hores i va deixar la porta d'accés oberta pensant que s'adonaria de l'entrada de qualsevol persona. Quan va acabar, va decidir anar a veure una estona la televisió. Mentre estava asseguda davant la tele, va notar com algú li donava un cop fort al cap, li posava un ganivet al coll per assegurar-se que no cridés i la va arrossegar fins el dormitori. 'Jo només pensava que em volia matar', ha explicat la dona.

Quan van arribar al dormitori, l'agressor li va lligar les mans a l'esquena amb el cinturó d'un barnús que havia agafat prèviament i va deixar el ganivet sobre el llit apuntant cap a la dona per amenaçar-la. Llavors, li va baixar els pantalons i la va violar. La dona ha explicat que durant l'agressió no va poder veure la cara de l'agressor però un cop va fugir corrents, ella va marxar per una altra porta per alertar els veïns i el va poder veure a l'exterior de la casa. 'L'he reconegut sense dubtes', ha exposat la víctima.

L'acusat ha negat els fets i ha assegurat que 'mai faria això a una senyora gran'. Segons la seva versió, el dia dels fets a la tarda havia estat treballant amb un company recollint branques d'olivera prop de la casa. Quan van tenir set, van decidir entrar-hi per agafar aigua. L'home sosté que ell es va quedar a l'entrada i va anar al lavabo però que no es va moure d'allà. De sobte, el seu amic va baixar amb una bossa i li va demanar que se l'endués. Omar B. afirma que no sap què va passar a la casa però diu que ell no va robar res ni va violar la dona. No han pogut localitzar l'amic amb qui diu que va anar a la casa. 'Ha desaparegut', ha assegurat l'acusat.

Dins la bossa hi havia el ganivet amb el qual l'agressor va amenaçar la víctima, el cinturó del barnús i objectes que havia sostret de la casa. El botí té un valor de 2.092 euros i hi havia un anell de bijuteria, un rellotge Rolex, unes arracades de brillants, un collaret d'or amb perles, un braçalet de diamants i un anell i un braçalet de marca Tous. La dona ha explicat que aquestes joies les tenia guardades en una fruitera a la cuina.

L'acusat s'enfronta a catorze anys de presó per un delicte d'agressió sexual i a una pena de setze mesos de presó per furt. En matèria de responsabilitat civil, Omar B. s'enfronta a pagar 12.300 euros pels danys causats i per l'estrès postraumàtic que va ocasionar a la víctima. A més, també li reclamen una indemnització de 2.092 euros pels objectes furtats. La defensa en demana l'absolució. El judici ha quedat vist per a sentència.