Detenen un monitor per abusos sexuals a tres noies d'un centre especial de treball de Sarrià de Ter

Els Mossos el van arrestar dilluns després de la denúncia de les famílies

Els Mossos d'Esquadra han detingut un monitor de la Fundació Els Joncs per presumptes abusos sexuals a tres noies del centre especial de treball de Sarrià de Ter (Gironès).
Segons publica el Diari de Girona i ha confirmat l'ACN, el cas es va destapar amb la denúncia de la família d'una de les noies amb discapacitat diumenge passat i després se n'hi van afegir dues més.
 
L'endemà, els mossos es van personar a la seu del centre i van arrestar l'home. Després de passar a disposició judicial dimecres, el jutge va ordenar el seu ingrés a presó. Els mossos continuen investigant els fets i, segons el rotatiu, la principal hipòtesi és que els abusos s'estaven produint des de fa mesos durant les activitats de la jornada. El monitor feia uns nou anys que treballava al centre, fundat l'any 1995.
 
La Fundació, que l'any passat va celebrar el 40è aniversari, atén unes 150 persones amb discapacitat intel·lectual a través de 41 professionals i compta amb l'escola d'educació especial Mare de Déu del Carme.