Comencen les obres de l'N-II entre Maçanet de la Selva i Tordera

Els treballs costaran 21,3 MEUR

El Ministeri de Foment ha començat les obres de millora de la carretera N-II entre Tordera (Maresme) i Maçanet de la Selva (Selva). Es tracta d'un tram de 7,3 quilòmetres en el què estan previstes diverses actuacions destinades a incrementar la seguretat de la via.
Una de les obres que es durà a terme és l'adequació i rectificació d'algunes de les corbes que permetrà circular a 80 km/h. També es remodelaran les interseccions actuals a més d'adaptar les vies i camins de servei per garantir que es pugui accedir amb seguretat a les poblacions que hi ha a la zona així com en propietats privades. Les obres començaran amb un reconeixement geotècnic i la preparació del terreny i els serveis afectats. També es construiran dos nous viaductes i es faran dues obres de drenatge singulars per a les rieres de Valldemaria i La Torderola.
 
El Ministeri de Foment va licitar el contracte d'obres per millorar el traçat de l'N-II entre Tordera (Maresme) i Maçanet de la Selva (Selva) a principis d'any, i es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) el passat 15 de gener. Es tracta d'una actuació que s'emmarca en el Pla N-II del Ministeri de Foment, dissenyat fonamentalment per millorar la seguretat vial d'aquesta carretera.