König organitza una campanya solidària a favor del Servei de Pediatria del Trueta

Donarà 1 euro per client que visiti els restaurants del 14 al 20 d'octubre

Del 14 al 20 d’octubre de 2019, totes les consumicions que es facin al restaurant König Girona Nord seran solidàries. I és que, per cada client que visiti l’establiment del carrer Font de l'Abat durant aquesta setmana, König destinarà 1 euro al Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

D’aquesta manera, l’empresa de Girona se suma a la campanya ‘Fes+Trueta’ que va néixer l’any 2017 amb la finalitat d’apropar el Trueta a la societat  gironina i de facilitar que tothom qui ho vulgui pugui col·laborar activament en el seu creixement, ja sigui a través de donacions econòmiques directes i donacions de material o bé organitzant activitats solidàries a favor de l’Hospital, com en aquest cas.

L’acció solidària de König ―que tindrà lloc des del dilluns 14 d’octubre fins al diumenge 20 d’octubre, ambdós inclosos, en horari de 9 del matí a 12 de la nit― vol animar tothom a acostar-se al local de Girona Nord per esmorzar, dinar, sopar, prendre un cafè o un refresc i ajudar així a fer un Hospital Trueta encara millor per als més petits.

Pediatria de l'Hospital Trueta és el servei de referència de les comarques de Girona per a l’assistència sanitària especialitzada de mitjana i alta complexitat de la població pediàtrica de 0 a 14 anys. Disposa d’una unitat neonatal, una àrea de cures intensives i una de cures intermèdies pediàtriques. Cada any ingressen prop d’un miler d’infants a la planta de Pediatria, dels quals uns 200 passen per la Unitat de Cures Intensives de Pediatria. A més, les Urgències de Pediatria atenen cada any uns 15.000 nens i nenes. A la Unitat de Neonatologia s’hi atenen entre 350 i 400 nadons cada any.

El Servei de Pediatria del Trueta compta amb les especialitats de cardiologia, infectologia, immunodeficiències, pneumologia, al·lèrgia, gastroenterologia, nefrologia, reumatologia, endocrinologia, nutrició i neurologia. Disposa, a més, de gabinets de proves de funció respiratòria i al·lèrgia, proves funcionals d’endocrinologia i bombes d’insulina, toxina botulínica i endoscòpia digestiva.

König és una empresa familiar que va obrir el seu primer local al centre de Girona l’any 1973. Avui compta amb vuit establiments a la província de Girona, dos al centre de Barcelona i un a Vic. En el marc de la seva política de responsabilitat social corporativa col·labora habitualment en causes solidàries vinculades a entitats públiques i fundacions sense ànim de lucre.