Bryan Ferry, un gran seductor acompanyat de dotze músics i ballarines a la Porta Ferrada

El cantant del mític Roxy Music proposa un repertori equilibrat amb les cançons més corejades i les del seu nou disc

Públic majoritàriament femení i que probablement es van convertir en fans de Bryan Ferry quan era el cantant de Roxy Music, un grup anglès molt popular que va irrompre en el panorama musical la primera meitat dels anys 70. Gran ovació quan apareix l'estrella a l'escenari, vestit amb americana negra, camisa blanca, corbata negra i una bufanda també negra que només li ha durat la primera cançó. Ferry no està sol a l'escenari, l'acompanya una banda de dotze músics, amb tres coristes i dues ballarines.

Darrere, una pantalla amb projeccions suggerents marca pròpia de la casa. La majoria d'imatges són perfils i cares de dones o parelles. Bryan Ferry, conscient que mai deixarà de ser el cantant de Roxy Music, no defuig dels orígens i ha delectat el públic amb alguns dels seus temes més coneguts. També ha repassat els seus èxits com a solista com 'Don't stop de dance' mentre les projeccions repetien una vegada i una altra la paraula 'dance', ballar. I, finalment, ha demostrat que, amb 65 anys, continua essent músic i ha presentat el seu treball Olympia, tretzè treball en solitari.

És cantant, cantautor, músic i eventualment actor, unes dots escèniques que es noten quan actua. Però sobretot és artista de la seducció.