22 productors es van aplegar en la cinquena Fira Caprabo de Productes de Proximitat

Es va celebrar dissabte a l'Espai Gironès

La cinquena Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines  organitzada per Caprabo, que es va dur a terme dissabte a la zona del pàrquing de l’Espai Gironès, fou un "èxit" segons els organitzadors. Durant tot el matí hi hagut una gran afluència de persones que s’han acostat a les parades que s’hi ha instal·lat i on s’ha pogut fer un tast dels productes.  

Un total de 22 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries  de les diferents comarques de Girona  han participat en aquesta trobada que té per objectiu posar en valor l’oferta de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat. La portaveu de l’Espai Gironès, Laura Corbatera, ha destacat la voluntat del Centre Comercial de col·laborar en iniciatives que promoguin els productes de proximitat de les comarques gironines com la Fira d’aquest dissabte. “Estem molt contents de poder repetir aquesta iniciativa, que permet conèixer els productes de la nostra terra i que la gent els pugui tenir a l’abast”, ha manifestat. I el  responsable de Producte de Proximitat de Caprabo,  Fernando Tercero, ha subratllat la bona acollida de la iniciativa.

La Fira ha comptat amb la presència de la Directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Elisabet Sánchez;  i del Director de Desenvolupament de Negoci de Caprabo, Josep Barceló.

En l’últim any les vendes de productes de proximitat de les comarques gironines a Caprabo s’han mantingut.