El jutge deixa en llibertat el multireincident de Salt que va agredir l'exparella en ple carrer

Morad-el-Hassani es va autoerigir portaveu del col·lectiu immigrant a Salt durant els incidents de febrer

Morad-el-Hassani és un vell conegut de la policia i ocupa un lloc destacat en el llistat dels delinqüents multireincidents que actuen a Salt. Entre d'altres, al llarg de la seva carrera, ha estat detingut pels delictes de violència de gènere, atemptat contra agents de l'autoritat o lesions. A més, també ha complert condemna per tràfic de drogues.

Aquest dissabte passat, el-Hassani va tornar a actuar. El jove, que és de procedència magribina, tenia en vigor una ordre d'allunyament cap a la seva exparella, qui ja l'havia denunciat anteriorment. El-Hassani, però, va trencar la prohibició, i va insultar i agredir la noia. L'atac va tenir lloc en ple carrer i davant la mirar de diversos veïns.

Al carrer de nou

El-Hassani va intentar fugir per evitar ser detingut, però aquest mateix diumenge els Mossos d'Esquadra el van poder localitzar i posar-li –de nou- les manilles. El jove ha passat la nit a comissaria i aquest matí ha anat a declarar davant el jutge encarregat del cas. Després d'escoltar la seva versió, el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Morad el-Hassani, a banda de ser un vell conegut de la policia, es va convertir en un dels protagonistes durant la setmana d'enfrontaments a Salt perquè es va autoerigir portaveu del col·lectiu immigrat. Acusava la policia de discriminar els nouvinguts i identificar-los constantment enmig del carrer sense motiu. Dies després es va saber que és un dels delinqüents més actius i que acumula més detencions a les comarques gironines.