El Festival Internacional de Música de Cadaqués tanca la 40a edició amb una ocupació del 80%

El concert d'Antonio Carmona amb entrades exhaurides va servir de cloenda del certamen

Antonio Carmona ha presentat aquest dissabte a S'Olivar de Sa Conca el seu segon disc 'De Noche', davant d'un públic entregat. En dues hores de recital, Carmona va repassar els temes dels seus dos treballs en solitari i alguns altres de Ketama. El cantant també va voler recordar el desaparegut Antonio Vega amb temes com 'Se dejaba llevar' o a Antonio Flores amb 'Vente pa'Madrid'. 'No estamos locos' tampoc no va poder faltar a la cita, i va ser una de les melodies que més van animar el públic assistent al concert. 

El concert de Carmona ha estat el darrer espectacle del festival Internacional de Música de Cadaqués, un certamen que enguany encara ha superat l'ocupació del 2010, i l'ha situada en 80%. Concerts com el de Carmona però també el de Lax'n'Busto i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que van presentar els temes del grup català en format simfònic, han exhaurit entrades com també ho va fer Maceo Parker, que finalment va haver de suspendre l'actuació per malaltia de l'artista. Els seus representants però, ja han proposta a l'organització programar el concert del saxofonista pel mateix certamen l'any vinent. 

Amb aquest 80% d'ocupació, els responsables del festival consideren que ha estat un èxit i que la resposta del públic avala la qualitat de la programació del festival que els darrers anys s'ha intentat allunyar dels criteris més comercials per prioritzar els artístics. Toti Soler, Pybus Groove Quartet o The Duwala Malambo Project són altres noms que han sonat a Cadaqués.