La llei del tabac fa incrementar les denúncies per soroll al carrer i els 'botellons'

Platja d'Aro ha obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública durant el 2010, un 10% més que l'any anterior

Platja d'Aro és una de les poblacions amb més turisme de la Costa Brava i té una oferta àmplia de locals d'oci nocturn. Ajuntament, Associació de d'Activitats Recreatives de la població i la Fecasarm han endegat una campanya que començarà aquest cap de setmana i que sota la premissa 'Màxima diversió, mínima molèstia' busca sensibilitzar sobre la necessitat de respectar el descans dels veïns. 

El regidor, Antoni Botellé, ha recordat que a Platja d'Aro està prohibit beure al carrer, una mesura que també evita les reunions multitudinàries de gent i, per tant, el soroll. De fet, ha assegurat que d'acord amb l'ordenança municipal estan incrementant la pressió sobre les persones que fan 'botellons'. Durant el 2010 han obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública, un 10% més que l'any anterior. Els expedientats s'enfronten a multes que van des dels 150 als 1.000 euros.